Onberispelijke service

 

Ons principe is dat een klant altijd recht heeft op een onberispelijke service ongeacht of hij zijn auto kocht bij een officieel concessionaris of bij een onafhankelijk importeur.

 

Wij bieden je de service van een onafhankelijke garage. We beschikken over de kennis en apparatuur om elke wagen jarenlang in topconditie te houden. Dat geldt zowel op elektronisch en technisch vlak maar ook op het vlak van carrosserieonderhoud en herstellingen. Het prijsverschil met de officiŽle verdelers? Dat is in het voordeel van u!

 

Naast onderhoud en herstellingen kun je bij ons ook terecht voor een nazicht technische keuring en bieden wij een service voor het naar de keuring gaan, ook indien het gaat over de keuring voor verkoop.

 

Totaalservice aan bedrijven

 

Wij bieden ook een totaal service aan bedrijven. Wij staan in voor de verkoop, onderhoud en herstellingen van alle merken bedrijfsvoertuigen. De herstellingen kunnen plaatsvinden in de werkplaats of op verplaatsing. Hiervoor bieden wij een weekend- en avondservice tot 22u. Bij een avondservice wordt het voertuig na de herstelling terug ter plaatse gebracht.

Wij beseffen ook dat het niet altijd even evident is om uw wagen achter te laten bij de garage. Daarom stellen wij steeds een vervangwagen ter beschikking.